Farmasi

Maj-Juni 2017

Како да станете член

  • За да станете Член на ФАРМАСИ фамилијата контактирајте на еден од телефоните или официјалниот меил.
  • Како Член на ФАРМАСИ вие работите за себе. Добивате заработка од вашата продажба, и колку ќе продадете зависи од Вас.
  • Дознај повеќе

За нас

  • FARMASI е бренд на Tanalize Козметика од Република Турција, чија историја датира од далечната 1946 година.
  • Со повеќе од 25 години искуство во лична нега и козметичка индустрија и со една од најпознатите модерни производствени капацитети во Европа...
  • Дознај повеќе

Mart-April 2017

МОТИВАЦИСКА ПРОГРАМА ЗА ЛОЈАЛНИ КОНСУЛТАНТИ

МОТИВАЦИСКА ПРОГРАМА ЗА НОВИ КОНСУЛТАНТИ ВО 4 ЛЕСНИ ЧЕКОРИ