btn dz mk

btn-fb.pnginicnbtn-tw.pngbtn login mk

toptab1mk toptab2mk

MK July19 btn katalog

 • JULI 19 - Akcije MK
 • MK July 2019
 • Motivacioni NOVI 1.5. - MAK
 • DEMO BANNER

  67 години традиција & повеќе од 365 милиони корисници во 123 земји на 5 континенти...

  Вашиот Farmasi!

  Добредојдовте во светот на убавината, козметиката, здравјето, природната нега за целото семејство и домаќинството. Запознајте ги Farmasi производите и препознајте го квалитетот. Станете член, изградете кариера и уживајте во бројните можности... Патувајте со нас, создавајте нови пријателства и остварете ги своите соништа!

  ПОВЕЌЕ

 • DEMO BANNER 2

  Зпочни ја својата

  FARMASI АВАНТУРА!

  ПОВЕЌЕ

 • DEMO BANNER 3

  СТАНИ ДЕЛ ОД ТИМОТ...

  Оствари дополнителна заработка,

  Ужувај во бројните можности, изгради успешна кариера и оствари ги своите соништа!!!

  ПОВЕЌЕ

No records found.

FARMASI VIDEO

Mountain View

grid tab1a mkgrid tab2 mk

grid tab3 mkgrid tab4 mkgrid tab5 mk

 • DOLE BANNER

  Патиувај со нас!

  FARMASI наградни патувања!

  Погледнете го видеото од нашата последна посета на фабриката во Истанбул

  ВИДЕО

   

НОВОСТИ

footer tab 1mkfooter tab 2mkfooter tab 3mkfooter tab 4mk

footer-logo.png

FARMASI КОЗМЕТИКА Д.О.О.Е.Л.
ул. Даме Груев бр.14, ДТЦ Интекс, 1000 Скопје
tел: +389 (0)78 443 865
e-mail: info@farmasi.mk

footer fbinicndlefooter tw

NEWSLETTER

Претплатете се на нашиот newsletter и добивајте известувања за FARMASI новините и акциите

FARMASI 2018 - сите права загарантирани

designer17.png

Toggle Bar