btn dz mk

btn-fb.pnginicnbtn-tw.pngbtn login mk

toptab1mk toptab2mk

MK Jan19 btn katalog

ИЗВЕСТУВАЊЕ

NEWS FARMASI MK

Почитувани,

Во согласност со законот, имаме обврска да извршиме годишен попис, да го ажурираме и да го подесиме системското работење за следната година. Затоа Ве известуваме дека во 2019. година порачките ќе можат да бидат испратени и процесирани со почеток од 02 Јануари 2019 година.
Ви благодариме на разбирањето.

Ви посакуваме среќна и успешна 2019 година.

FARMASI МК

Share

grid tab1a mkgrid tab2 mk

grid tab3 mkgrid tab4 mkgrid tab5 mk

footer tab 1mkfooter tab 2mkfooter tab 3mkfooter tab 4mk

footer-logo.png

FARMASI КОЗМЕТИКА Д.О.О.Е.Л.
ул. Даме Груев бр.14, ДТЦ Интекс, 1000 Скопје
tел: +389 (0)78 443 865
e-mail: info@farmasi.mk

footer fbinicndlefooter tw

NEWSLETTER

Претплатете се на нашиот newsletter и добивајте известувања за FARMASI новините и акциите

FARMASI 2018 - сите права загарантирани

designer17.png