btn dz mk

btn-fb.pnginicnbtn-tw.pngbtn login mk

toptab1mk toptab2mk

MAK JANUAR 2020 BTN

ВРАБОТУВАМЕ!!!

FarmasiMacedonia Posao

Farmasi Macedonia вработува!!! Менаџер за продажба со познавање на албански јазик (ж) Искористете ја можноста и изградете успешна кариера во компанијата Farmasi.

Одговорности:

- Работа со соодветна софтверска апликација и други системски алатки кои се вклучени во процесот на работењето;
- Идентификација, регрутирање, обука и развој на мрежата од надворешни соработници,се со цел постојан пораст на бројот на надворешни соработници и зголемување на продажбите;
- Учество и водење на презентации, промоции, проспектинзи, состаноци, конференции, тимски средби, обуки.
- Координација на состаноците, креирање на материјали и презентации, истражувачки клучни теми и обезбедување на постојана поддршка и следење на проектите во временска рамка.
- Им помага на членовите од тимот да добијат навремени и точни информации и одговори на прашања, при тоа давајќи јасни цели и насоки се со цел зголемување на тимот и продажбите;​
- Планирање, развивaње, имплементирање и следење на политики, програми и активности поврзани со продажбите и управување со мрежата од надворешни соработници;
- Изведување на административна дејност, изготвување на извештаи кои се бараат во текот на секојдневната работа, со цел оценување на достигнати резултати и спроведените активности;
- Помош, насоки и советување со генералниот директор, вработените, лидерскиот тим и членовите на тимот;
- Кандидатот е одговорен за одржување на позитивно, продуктивно, фер и конзистентно работење и распределување на новите надворешни соработници во консултација со генералниот директор;
- Работа во согласност со договорот, правилата, прописите и политиката на компанијата, со максимална доверливост, етика и лојалност кон компанијата;

Главни барања:

- Задолжително познавање на албански јазик (познавање и на турски и англиски ќе се смета за предност);
- Кандидатите со претходно искуство во мрежен маркетинг ќе се имаат со предност;
- Познавање на основно работење со Microsoft Office;
- Положен возачки испит Б категорија;
- Посветеност во работата и лојалност кон брендот
- Развиени комуникациски вештини. Способност да комуницира јасно и професионално;
- Динамична, комуникативна и позитивна личност

Што нудиме?

- Службен автомобил, компетитивна плата и други придобивки што следуваат со позицијата;
- Можност за бонуси и награди;
- Неограничено работно време, вие самите го креирате вашето работно време;
- Неограничени можности за напредок во кариерата;
- Мотивирачки патувања и подароци;
- Тимска Работа
- Тим билдинг активности и дружење со интернационални тимови од регионот и пошироко;
- Динамични работни услови во брзорастечка компанија​

Заинтересираните кандидати своите пријави можат да ги испратат на info@farmasi.mk

Кандидатите што ќе влезат во потесен избор, ќе бидат контактирани!

Share

grid tab1a mkgrid tab2 mk

grid tab3 mkgrid tab4 mkgrid tab5 mk

footer tab 1mkfooter tab 2mkfooter tab 3mkfooter tab 4mk

footer-logo.png

FARMASI КОЗМЕТИКА Д.О.О.Е.Л.
ул. Даме Груев бр.14, ДТЦ Интекс, 1000 Скопје
tел: +389 (0)78 443 865
e-mail: info@farmasi.mk

footer fbinicndlefooter tw

NEWSLETTER

Претплатете се на нашиот newsletter и добивајте известувања за FARMASI новините и акциите

FARMASI 2018 - сите права загарантирани

designer17.png