1000410

Спирулината

СУПЕР ФООД

60 таблета

819

На рака

spirulina

СПИРУЛИНАТА Е СУПЕРИОРЕН НУТРИТИВЕН ИЗВОР! 70% Е СОЧИНЕТА ОД ПРОТЕИНИ, А ПОЛНА Е И СО ВИТАМИНИ, МИНЕРАЛИ И АНТИОКСИДАНСИ

Nutriplus Спирулината е диететски суплемент кој придонесува за нормално функционирање на имунолошкиот систем, тонусот и виталноста на организмот, контролата на телесната тежина, а со своите амино киселини придонесува во регулација на телесната тежина и одржувањето на мускулната маса. Што е спирулина? Спирулината е алга, слатководен едноклеточен организам. Претставува добар извор на протеини и есенцијални хранливи состојки, а содржи и значителни количини на хлорофил и витамини од В групата

Спирулината ја препорачуваме:

• ако сте се одлучиле за детокс програма
• ако сакате да ослабете
• ако сакате да ги забрзате метаболизмот

Препорачаните дози не смеат да се надминат. Посебна претпазливост при земање се советува кај бремени жени, доилки и пациенти кои земаат лекови

Се препорачува возрасни да консумираат 2 таблети дневно. Погодно за возраст од 18 години.

FARMASI 2021 - сите права загарантирани
DESIGNER