1000837

Beauty collagen

Beauty collagen

30 таблети

849

На рака

spirulina

УБАВИНА ВО шишенце

Nutriplus Beauty Collagen во таблети е диететски суплемент со мешавина од хидролизат на говедски колаген тип 1 и 3 (1000 мгр во една таблета) и витамин С, наменет за кожата. Витаминот С придонесува за одржување на енергетскиот метаболизам, намалување на заморот и исцрпеноста, нормално формирање на колаген неопходен за нормална функција на кожата, крвните садови, ‘рскавицата, коските, забите и непцата и заштита на клетките од оксидативен стрес.

Препорачаните дневни дози не смеат да се надминат. Посебна претпазливост при земање се советува кај бремени жени и пациенти кои земаат лекови.

Се препорачува возрасни да консумираат 2 таблети дневно. Погодно за возраст од 18 години

FARMASI 2021 - сите права загарантирани
DESIGNER