btn dz mk

btn-fb.pnginicnbtn-tw.pngbtn login mk

toptab1mk toptab2mk

MAK JANUAR 2020 BTN

Како да станете член и како да порачате?

MEMBERSHIPЧлен може да стане секј кој има наполнето 18 години.
Потребно е да се пополни пристапница за членство која ќе може да ја добиете во централната канцеларија или од личноста која ви нуди членство.
Пополнетиот образец со лични податоци се предава на лидерот / личноста која Ви препорачува членство или се испраќа во централата на адреса: FARMASI КОЗМЕТИКА Д.О.О.Е.Л., ул. Даме Груев бр.14, ДТЦ Интекс, 1000 Скопје.
По првата порачка Ви се доделува членски број, по што добивате шифра - лозинка со помош на која ќе можете да правите порачки на нашата web страна: www.farmasi.mk.
Порачките се испраќаат на нашиот mail: info@farmasi.mk во предвидениот образец кој се испраќа на преглед.
Плаќањето се врши при превземање или со претходна уплата во банка односно по обработката на порачката, така што ќе Ви се јави операторот за да Ве извести за износот на уплата по што пакетот се испраќа на саканата адреса.

Пополнете го формуларот и станете дел од тимот

Share

grid tab1a mkgrid tab2 mk

grid tab3 mkgrid tab4 mkgrid tab5 mk

footer tab 1mkfooter tab 2mkfooter tab 3mkfooter tab 4mk

footer-logo.png

FARMASI КОЗМЕТИКА Д.О.О.Е.Л.
ул. Даме Груев бр.14, ДТЦ Интекс, 1000 Скопје
tел: +389 (0)78 443 865
e-mail: info@farmasi.mk

footer fbinicndlefooter tw

NEWSLETTER

Претплатете се на нашиот newsletter и добивајте известувања за FARMASI новините и акциите

FARMASI 2018 - сите права загарантирани

designer17.png